AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti.

Zadrugarka Suzana Ćubela požalila se Lepom Mići kako je Nataša Radan ušla u njen krevet kako bi sa njom razgovarala, a ona je bila sigurna da je želela da svi pomisle kako između njih dvoje postoji nešto više samo kako bi prikrila sve nemoralne radnje koje su isplivale u javnost.

Tako joj je Ćubela ove noći u ,,Igri istine" postavila pitanje da pred svima prizna kakve su njene namere, što je doveo do žestoke rasprave.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tebi rekla da sam htela samo da se družimo i da pijemo kafe, a onda sam saznala da si ti išla po kući i pričala kako ti prilazim i da sam zaljubljena u tebe. Ja nijednog trenutka nisam rekla da hoću neku priču, rekla sam samo za druženje - rekla je Nataša.
Suzana je rekla da si joj prišla i da si želela da joj priđeš, ali ne znaš kako, a ona je tebi rekla da ne želi takvu situaciju i da opet bude povređena kao sa Milicom - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da to nema nikakve veze i da ako se družimo to je to. Ona je meni rekla da kao prijatelj ima potrebu da me odbrani ukoliko me neko napadne - rekla je Nataša.
Nataša je ulazila u moj krevet da bi prikrila priču koju ima. Ja sam rekla da se ne za*ebavaju sa mnom. Rekla je da hoće da se druži sa mnom, ja nisam glupa, osetim kad to neko hoće. Ja ću uvek pustiti ljude da mi priđu, ja tražim prijatelja. Isto kao što sam imala stav prema Milici, napali ste me da sam se zaljubila, a nisam - rekla je Suzana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'