AKTUELNO

Plaši se šta će joj Anabela reći.

Nedelja je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Narendo pitanje bilo je za Lunu Đogani, a ticalo se njenog sna u trudnoći, koji je detaljno ispričala Zlati Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Luna moram da te pitam. Pre neki dan si sa Zlatom razgovarala i ispričala si joj da si sanjala da si u drugom stanju. Mene zanima da li je kod tebe proradio majčinski instakti i da li bi volela da postaneš sada majka
Veče pre toga je pušten klip koji nisam želela da vidim i za koji sam mislila da se neće prikazati i to me je baš poremetilo, jer znam da sigurno nikome nije priajtno od mojih, takvih situacija je bilo i previše. A na sve to mi je kasnilo, 3 meseca već, to se meni dešava zbog stresa i sve mi se verovatno skupilo, mama, klip, stres, šta će mama da mi kaže, san je bio baš realan, bilo je mučno, osećala sam se stvarno kao da sam trudna. Mama je bila ljuta na mene i govorila mi je da moram da abortiram, da nju ne zanima da li ga ja volim. Ja sam plakala, jer sam htela da rodim bebu. Ja još nisam spremna na to. Mislim da nema ničeg lepše od toga, ali još uvek ne, imam dvadeset i tri godine i moram da se ostvarim kao čovek, moram da sazrim prvenstveno, ali kada bude bilo vreme za to, to će se sigurno desiti - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'