AKTUELNO

Šta će joj Bane reći na ovo?

Vladimir Todorović kao jedan od nominovanih zadrugara noć provodi izolovan u zatvoru, a tamo ga je sačekala Zerina Hećo koja je tu završila posle polivanja Aleksandre Subotić. Njih dvoje su podelili krevet, pa su to iskoristili kao priliku da se zbliže.

Dok su razgovarali o ostalim ukućanima, Vlada je Zerini ispričao sve o svom odnosu sa Oljom Bajrami koja je javno priznala da je bacila oko na njega, a zatim je otkrio šta se među njima desilo ranije ove večeri.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam joj dao nikakav povod. Samo sam rekao da je super devojka. U ovim okolnostima, čim nekome kažeš da je divan, pomisliće svašta - rekao je Vlada.
Malopre me poljubila. U usta - dodao je on.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Zerina nije mogla da veruje šta čuje, pa mu je poručila da se sigurno ne bi poljubio sa njom da nije želeo.

Nisam, ja sam samo stajao. Ne bih hteo da povredim nekoga, ali kako da je povredim kada se znamo tri dana - kazao je Vlada.

Podsetimo, Zerina je do nedavno bila u vezi sa Banetom Čolakom koji nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da su raskinuli romansu. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI PAPARACO: Sloba Radanović i Eleonora Miljković UHVAĆENI ZAJEDNO u gluvo doba noći! Držali se za ruke, SVE PUCALO OD STRASTI! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'