AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Nedelja veče je u Beloj kući rezervisana za škakljiva pitanja novinara. Predstavnici sedme sile ove noći ispituju zadrugare o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju.

Naredno pitanje je bilo za Staniju Dobrojević, a predstavnike sedme sile je zanimalo da šta to Marko Marković ima i čime je očarao ovu atraktivnu zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Videli smo da Marko ne podseća ni na jednog tvog dečka. Šta to Marko ima što nemaju drugi momci? Da li su tvoje emocije prema Marku iskrene ili se ti samo dobro zabavljaš - glasilo je pitanje za Staniju.
Marko je neko ko meni i te kako prija. On je u tom mom besu umeo i te kako da me umiri. Nije tačno da ne liči na moje bivše momke. Liči na mog verenika. On uvek nađe način da me nasmeje. Moje emocije su pod ključem. Što se tiče Marka, on je simpatičan, prija mi. Da mi se ne dopada ne bih mu dozvolila da mi se približi. To su zagrljaji koji su više od drugarskih - otkrila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je rekla kako je Šareni njena najveća ljubav i da su oni nezavršena priča. Kako je tebi bilo kada je ona to pričala? - glasilo je pitanje za Marka.
To je sastavni deo svih nas. To je završena priča čim njega nema u njenom životu. Nisam kompetentan da pričam o tome, ona najbolje zna. Osećam se najnormalnije, mi nismo u vezi. Nisu to pravi poljupci. Imam dozu emocija prema Staniji - rekao je Marko, a onda je Stanija istakla da je ipak njena priča sa Šarenim završena.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'