AKTUELNO

Niko nije znao za ovo!

Voditelj Milan Milošević je ove noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" iznenadio Filipa Đukića pitanjem koje mu je postavio, a ono što je šokiralo sve je to što njegova devojka Milica Kemez nije imala nikakvu reakciju.

Naime, on nije jasno odgovorio u kakvom je odnosu sa Milicom, a svi zadrugari imali su prigovor na ono što je on izjavio.

Foto: TvPink Printscreen

Priznao si Miljani da Milica jeste za brak, a da je Šopićka za avanturu. Da li ćeš dati šansu nekoj devojci za bilo koju ozbiljnu vezu? - glasilo je pitanje.
Malo se plašim vezivanja, imao sam dve veze u životu. Šopićka je slobodnija, poljubi se sa mnom pa sa Tomovićem - rekao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić nije mogla da ne prokomentariše ovo, a onda je Mirko Gavrić otkrio samo jedan detalj zbog čega smatra da Kemez nije onakva kakvom se predstavlja.

Mislim da je Ivana njegov tip, a ne Milica, Milica je skroz povučenija - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Milice, nikad nisam dovodio u pitanje istinitost svega što je rekla. E sad, postoji jedna situacija koju želim da iznesem, a to je upravo onaj deo koji je bio sporan u predstavi, a za koji ja trpim napade. To je ona smislila, a mudro ćuti za stolom, a ispalo je kao da je to moja ideja. Kada na jednoj takvoj gluposti neko sedi, gleda te u oči i smeška ti se, ja sve počinjem da dovodim u pitanje - rekao je Mirko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'