AKTUELNO

Nije štedela reči!

Stanija Dobrojević je prošla kroz pravu buru emocija dok je gledala klip sa svojim uspomenama. Kada su prikazane slike sa njenim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem, Dobrojevićeva se prvo nasmejala, a zatim briznula u plač.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se ispovedila voditelju Darku Tanasijeviću o svojoj najvećoj ljubavi, Šarenom, ona je tu ljubav uporedila sa onom koju je imala sa Tomovićem.

Kada poredim sa Šarenim, to sa Vladimirom je sitno. To je bila emocija sa predispozicijom da bude velika ljubav. Trebalo je ovde da uđem kao crnogorska snajka. Sve što se dešavalo napolju je još uvek u mojoj glavi, ali meni je tih mesec dana koji su se desili sa njim držalo sve do sad. Osećam bes, ogorčenost. Ne mogu da kažem mržnju, ali jedva čekam da pređe u prezir. Ja sam ga ćutke uvek čuvala u sebi, ali od kada sam imala poziv i saznala da nije kao što je u mojoj glavi, tu sam presekla i to je to. Nastavila sam da živim ovde i životarim. Onda se desio Marko. Toliko mi je interesantno, da zaboravim sve što je bilo sa Vladimirom. On je samo za mržnju, da ga zgazim kao mačku - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'