AKTUELNO

Nije ga štedela!

Ovih dana jedna od gorućih tema u Beloj kući svakako jeste odnos Ivane Krunić i Baneta Čolaka, kao i postupak pevačice i bivše članice grupe Luna, koja je sinoć tokom rođendanske žurke Gagija Đoganija zagrlila i poljubila Vladimira Tomovića.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBLJENA SI U MOMKA KOJI IMA DEVOJKU, A LJUBIŠ SE SA DRUGIM: Tomović osudio Ivanu Krunić, pa rekao da joj je ponašanje DNO!

Foto: TvPink Printscreen

Ivana je danas priznala da je zaljubljena u Čolaka, Tomović ju je osudio zbog njenog sinoćnjeg postupka, a kako je priznala, ona je Vladimira poljubila u inat Čolaku, koji ju je ponizio pred svima rekavši da je on uzdiže i produžava joj boravak u rijalitiju. Kako bismo čuli i šta na sve ovo imaju da kaže Ivanini najbliži, kontaktirali smo njenu blisku prijateljicu Anđelu, koja nam je odmah na početku razgovora ispričala šta zna o pevačicinom dečku, kog je ona javno ostavila u rijalitiju.

- Gledam klipove na Jutjubu i iznenadila se, pitam se šta joj se desilo. Ona je sa tim dečkom skoro ušla u vezu i nikome od nas ništa specijalno nije pričala. Čuli smo svi da je ona tog dečka javno ostavila, ne znam šta joj se desilo unutra, ne mogu da uđem u njen mozak, ali verovatno je u pitanju taj zatvoreni prostor. Moguće da je to uradila i zbog Baneta, ja stvarno ne znam - kaže Ivanina drugarica za Pink.rs i otkriva kako porodica i najbliži prijatelji zadrugarke reaguju na njen odnos sa Čolakom.

Foto: TvPink Printscreen

- Nama, njenom društvu i njenoj porodici se Bane nikako ne dopada. On je jedna katastrofa! Posle svega toga što je ona iznela, on nju pokušava da ponizi, ma nikako nam se ne sviđa! Nije lepo i nije džentlmenski. Znamo mi njega iz prethodnih sezona, znamo ko je Bane Čolak! Ivana nas je baš iznenadila. On nije njen tip momka, uopšte! Ivana sa njim ne bi bila napolju, ma ne bi ga ni pogledala! Totalno nije njen tip muškarca. Ona se samo tamo nije snašla i treba joj neko da je zaštiti - rekla je Ivana za naš portal, a onda prokomentarisala to što je poljubila Tomovića.

Foto: Pink.rs.

- Mislim da je taj poljubac sa Vladom samo njena reakcija na to što Bane stalno potencira tu neku njegovu devojku koja ga čeka napolju i stalno to Ivani suptilno nabija na nos. Mislim da je zbog toga to i uradila. Ne dopada se njoj Vladimir - kaže Anđela i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

- Videćemo šta će biti, vreme će pokazati, ali Bane se nama ne dopada nikako! Ako ona baš izađe iz rijalitija sa njim i ako bude pored njega srećna, mi ćemo ga prihvatiti, šta ćemo! Nadam se iskreno da se to neće dopasti, a njena majka će se složiti sa mnom, sigurno - rekla je bliska prijateljica Ivane Krunić.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Rijaliti Zadruga

'