AKTUELNO

Maja podržala svog prijatelja!

Zadrugari su dobili priliku da odaberu najiskompleskiranijeg zadrugara po njihovom mišljenju. Mnogi zadrugari su se odlučili za Branislava Radonića Brendona.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je došao red na njega, on je odlučio da im uzvrati, pa je prvo održao predavanje o kompleksima, a onda potkačio pevače u kući, na šta je Bora Santana reagovao.

Iskompleksirani su svi pevači osim Miće i Zorice. Tresu se kada je žurka u pitanju - naveo je Brendon, a Bora je počeo da ga provocira, pa se Radonić osvrnuo na njega:
Ja ne znam šta su tebi radili kada si bio mlađi, ali ti si ovde došao akutno bolestan, sujetan i ljubomoran. Ja sam ostvaren u ljubavi, u s*ksualnom smislu, u životu. Sve je dobro u rijalitiju, dok reaguju ljudi poput tebe na mene. Ja služim kao hodajuće ogledalo za iskompleksirane ljude. Pričaju o meni, kače mi se - pričao je Radonić, pa na kraju odabrao Boru.

Foto: TvPink Printscreen

Brendonova prijateljica Maja Marinković napravila je pravi haos kada je optužila zadrugare da se plaše da iznesu svoj stav, te biraju Radonića jer idu linijom manjeg otpora. Lepi Mića je skočio i ušao u verbalni sukob, a Maja je na kraju imala poruku za zadrugare.

Ljubomorni ste što se bliži finale, pa vam Brendon smeta - poručila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Branislav Radonić Brendon

#Maja Marinković

'