AKTUELNO

Ceca ipak stala na stranu svog nekadašnjeg prijatelja.

Jedno od najvećih imena na našoj muzičkoj sceni, ali i šire Svetlana Ceca Ražnatović i poznati kreator Saša Vidić oduvek su bili dobri prijatelji, ali izgleda da je tom prijateljstvu došao kraj. Činjenice koje idu tome u prilog jeste to da se više nigde ne pojavljuju zajedno.

Foto: Instagram

Ceca je odlučila da prekine svaki kontakt sa njim, ali razlog tome još uvek nije poznat javnosti. Međutim, o tome je teoriju imala pevačica Andreana Čekić koja je sa poznatim kreatorom takođe imala okršaj. Na iznenađenje mnogih, Ceca je ipak stala na Vidićevu stranu.

Foto: TvPink Printscreen

"Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje", rekla je Ceca braneći Vidića.

Foto: Pink.rs

Čekićeva je već mesecima takođe u lošim odnosima sa kreatorom. Pevačica je javnosti otkrila je da Saša Vidić dugogodišnju prijateljicu Seku Aleksić na svakom koraku nazivao "debelom svinjom", dok se Vidić branio time da spomenuta samo želi medijski prostor preko njega.

Pročitajte više: ANABELIN BIVŠI I SADAŠNJI PROVODE VREME ZAJEDNO: Gagi ovim potezom demantovao navode da je u svađi sa Atijasom! (FOTO)

I. R.

#Andreana Čekić

#Saša Vidić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'