AKTUELNO

Ne planira da prestane sa svojom igrom!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Eleonora Miljković postavila je pitanje Maji Marinković, a nju je zanimalo da joj Maja iskreno odgovori da li će se igrati sa Markom Markovićem ako ne bude izbačen tokom sutrašnjeg izbacivanja.

Marko je došao posle "Gledanja snimaka" i prokomentarisao "Jao, Majo, Majo, shvataš sve zdravo za gotovo", uz osmeh. Ja sam mu rekla da ja shvatam sve onako kako mi je rekao. Posle kaže "Laku noć, Majče". Sve mi je bilo jasno. Posle smo pričali baš dugo, u sitne jutarnje sate smo zaspali. Lik je gotivan, slobodan dečko. To što ima neku pričicu sa Stanijom, ja sam prva rekla da se meni dopada. Ja poštujem taj njihov odnos, Stanija nije spustila "šapu", on je slobodan dečko, imam pravo da radim šta hoću. Nastaviću odnos kakav sam do sad imala - odgovorila je Maja.

Stanija Dobrojević je sve vreme posmatrala i streljala pogledom.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'