AKTUELNO

Zerina ga voli i dalje. Čolak planira da nekoliko dana ne razgovara sa svojom devojkom.

Zerina Hećo plakala je noćas više puta nakon što je saznala da je njen dečko Bane Čolak lažirao suze posle njihove svađe i da mu se zbog toga ceo region smeje. Ova zadrugarka Čolaku je jasno do znanja dala da ju je sramota zbog svega.

Foto: RTV Pink

Zerina se rasplakala i u spavaćoj sobi nešto kasnije, a tom prilikom tešili su je ostali zadrugari. Kada je video šta se dešava, njoj je prišao Bane Čolak koji je izjavio kako oni neće komunicirati nekoliko dana.

Ja nemam sreće u tim stvarima. I ne treba da se upuštam u te stvari. Jednostavno neko nema sreće u tome. Plašim se - govorila je Zerina.

Foto: RTV Pink

Ja ću otići. Iskuliraćemo par dana. Da se malo odvojimo i da se iskuliramo - pričao je Bane Zerini.
Ja tebe volim, ali nije to rešenje! Molim te, nemoj da radiš neke gluposti. Funkcioniši normalno. Pusti me, idi... - dodala je Hećo.

Foto: RTV Pink

Sa plakanjem Zerina je nastavila u garderoberu, a kako bi joj malo olakša situaciju Jovana Tomić Matora govorila je svojoj cimerki kako izgledaju njene svađe sa Sanjom Stanković.

Plašim se da sebi nešto ne uradi! Posle ja nekoga da nosim na duši. Ne znam šta da radim... Žao mi - pričala je Zerina Jovani Tomić Matoroj.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'