AKTUELNO

Nije im bilo lako što je ovo izašlo na videlo.

Ove večeri svi zadrugari, ali i gledaoci "Zadruge 2", imaju prilike da se prisete svih najzanimljivijih situacija koje su obeležile nedelju iza nas kroz emisiju "Gledanje snimaka".

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi emisija mogla da počne, a naredni klip koji je pušten bio je snimak razgovora Bore Santane i Marka Markovića, koji su pričali o tome s kojom zadrugarkom bi najradije imali s*ksualne odnose. Bora je naveo Doroteu Jovanović, Minu Vrbaški i Marijanu Zonjić i dok je Marković rekao da bi najradije bio sa Stanijom Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

To je sve bilo iz z*zanja, pričao sam to zato da bi njega naveo da kaže. Bilo nam dosadno. Dorotea zna to, to Toma najbolje zna. Maja mi je bila umiljata, dobra, ali me je posle razočarala kao osoba. Moramo o nečemu da pričamo, savetovali smo se malo. Marijana je meni top ovako, super. Ja u "Zadruzi" ne mogu da se opustim, a i Dorotea mi je rekla da voli drugog muškarca. Treću sam rekao tako bezbeze. Ne znam što se nije čulo koja imena je Marko rekao. Dorotea zna da mi se sviđa, ali ona nije za to i mi smo napravili distancu, prijateljsku. Mi smo se družili na početku, onda smo se posvađali bezbeze i to je to. Nisam joj nikad prišao, nego smo spontano počeli da se družimo. Volim što je opičena, ja ne volim normalne devojke, kapiramo se, imamo akcije neke ovde - naveo je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Boru mnogo poštujem, ali volim drugog muškarca - dobacila je Dorotea.
Mislim da se Bora zaljubio, vidim njihove seanse, druženja, šetnje. Međutim, Bori treba objasniti Doroteino stanje iz spoljnog sveta. Ali u redu je druženje... Ona voli drugog čoveka... Oni se ovde druže, nema tu svađe, nema ničega - zaključio je Lepi Mića.

Voditelj je upitao Doroteu zašto je sebi dozvolila neke akcije u Beloj kući, ukoliko ima nekog napolju.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se to radilo u nekom trenutku. Ja nisam u vezi, ali gajim emocije prema nekome spolja. On me čeka i zna za moje emocije. On može da radi napolju šta god hoće, ali kad izađem tad je moj, do tad mu je sve dozvoljeno - odgovorila je Dorotea.
Bora je meni priznao da je bio zaljubljen u mene, bio je u priči nekoj sa Majom, pa smo mi pravili priče zbog Maje. Priznao mi je tad da mi se sviđa, ali ja njega gledam kao druga, on je mnogo blesav i mnogo ga volim kao druga - dala je svoj komentar Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Marka ovde razvlače žene, ali i muškarci. On je rekao da bi sa mnom imao s*ks sa emocijama i to mi je okej - rekla je Stanija Dobrojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'