AKTUELNO

Nije im bilo lako da odgovore na ovo pitanje.

Svi zadrugari bili su uzbuđeni zbog novinara koji su veče posvetili postavljajući im pitanja pred sam kraj Zadruge, a naročito, jer će ovo biti njihov poslednji susret za ovu sezonu.

Sanja Stanović i Jovana Tomić Matora privukle su veliku pažnju gledalaca nakon što su pred milionskim auditorijumom ozvaničile svoju vezu, a kako se bliži kraj, jedan od novinara upitao ih je šta će se dogodili ako se u spoljnom svetu njihovi roditelji budu protivili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam da hoću da oni prvo upoznaju Jovanu, ona je sa mnom pa je sa mnom, sigurno je neću ostaviti. Ovo je ipak moj život, ipak ja odlučujem koga ću izabrati za partnera. Mi hoćemo da imamo porodicu i da se ostvarimo kao majke. Ako nas roditelji vole, treba da nas podrže u nekim stvarima. Mama mi u pozivu nije rekla da ima nešto protiv Jovane, ne znam u čemu je problem - rekla je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije da ja imam grižu savesti, ali jednostavno imam dozu poštovanja i obzirnosti i svega. Treba da stanem prvo pred svoje roditelje. Nemojte da mislite da je nama lako pa da mi pričamo neke priče. Jednostavno, mislim da smo zrele i da treba da se suočimo. Mislim da smo mi ovako odlučile, svakako da im nije bilo svejedno. Mislim da su svi bili šokirani, jer ovo nije mala stvar. Mislim da treba obe da stanemo i da pričamo. Neće uticati na to da nešto padnem u bedak, neće mi biti prijatno, ali ja Sanju volim svim srcem - rekla je Matora.

Ono što je sve zanimalo to je adresa na kojoj će njih dve stanovati kada izađu iz rijalitija, a Matora je teška srca priznala da će se na vratima svoje kuće ipak pojaviti sama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko ne razmišlja o tome kako ću ja da se suočim, šta god meni moji rekli neće mi biti lako. Rekla sam i Sanji da kaže njenima isto. Treba da znaju da smo jedna drugoj bile najveća podrška. Ja ću otići kući, a moja mama će je zvati čim izađe. Biće rendanje Sanje, njeni roditelji, moja sestra... neće biti lako - rekla je Matora.

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'