AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

U dobro poznatom terminu u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile

Ana Korać bila je prozvana od strane voditelja i urednika portala Pink.rs Darka Tanasijevića, a njega je zanimao njen odnos sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Interesuje me Ana šta se trenutno dešava kada ste David i ti u pitanju, jer imamo neke ometače sa raznih strana. Sa jedne strane Lazar tvrdi da je primetio varnice sa Markom Markovićem, onda je David ljubomoran na Lazara. Pa ako možeš da mi objasniš - upitao je Darko.
Što se tiče Davida i mene, problem je što oboje pravimo neke filmove u glavi. Problem je što sam ja ljubomorna, a i to. Što se tiče Lazara, on je meni rekao to što je pričao sa Markom, ne znam gde, ja sam odmah to prenela Davidu, on je pitao Marka da li je to istina, on je to negirao. U suštini Davida nervira ta tema što mene povezuju sa njim, u poslednjih nekoliko dana zaobilazim, ili idem okolo, da ne ispadne da ja njega gledam ili nešto slično - odgovorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe me interesuje tvoj odnos sa Marko Markovićem, u razgovoru sa Matorom si prokomentarisala Stanijin odnos sa Markom i u tom trenutku si bila malo ljubomorna, da li smo se stekli pogrešan utisak - nastavio je Darko.
Matora stalno komentariše i rekla je da je to presmešna priča i da ne može da shvati da je Stanija izjavila da se igra sa njim, a da on i dalje trči sa njim. Ali kakva crna ljubomora, ja sam sa Markom prekinula zbog ovog čoveka - tvrdila je Koraćeva.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'