AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Nenad Aleksić Ša zaljubljen u Draganu Mitar, što je ona otvoreno i pred svima rekla da joj je on priznao, a ispričala je sve i o detaljima njihovog dopisivanja na kolenima svake noći i u toku emisije.

Zbog toga je nastala opšta pometnja u Beloj kući, a Ša je doživeo stres zbog straha da će izgubiti suprugu Ivanu Aleksić koja je mogla da poveruje u sve što su zadrugari rekli.

Ona je posetila Drvo mudrosti, pa je otkrila kako sada gleda na sve što se desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam tražila mesto za poljubac i nismo to ni pričali, samo smo imali ta neka piskaranja. Neću da ispadne da ja nešto pravim, volela bih da ako se nešto videlo, da bude prikazano, da ne bude da ja lažem. Nema mesta za poljubac niti bi se to desilo, ni ovde, ni spolja. Najbolje je da se ta priča završi. Ali, najlepša poruka... Ja sam rekla da je on simpatičan, on je rekao to isto. Ja imam svoj život, on ima svoj, nećemo da pravimo probleme. Nema šta tu da se napravi. Danas smo se pomirili i zakopali smo ratne sekire. Rekla sam da ako budemo potrčci biće top, jer će moći da se odmori, a on ide po kući i komentariše - rekla je Dragana.

Drvo je primetilo da se Dragana ugrizla za jezik, te zbog toga ne želi da kaže iskreno šta misli:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da je simpatičan, ali nikad ne bih radila bilo šta, svako ima svoj život. Malo su drugačije okolnosti, ali prijamo jedno drugom, volimo da se družimo. Juče je baš bilo turbulentno, a on se čak posvađao i sa Pavlom. Sve je to slatko ispalo, nikakva zla namera. Ja sam rekla da volim da se družim sa lepim ljudima. Ne vole me Sanja, Matora, Zerina, Toma, Luna, Marko. Zorica je meni dala najmanji budžet, nisam znala da treba da se mešam u svađu sa njom - nastavila je Dragana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

'