AKTUELNO

Ona smatra da Marko nije ništa bolji od Tome koji je vređao njegovu devojku.

Kada je Marko Marinković ustao kako bi Tomi Paniću skrenuo pažnju da njegovu devojku Luni Đogani ne može da vređa, Maja Marinković se odmah obrušila na njega i rekla mu kako je on isti kao on etiketirajući ga kao "ženomrsca".

Njih dvoje su ušli u verbalni sukob, a Maja je očitala Miljkoviću lekciju o ponašanju prema nežnijem polu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si poslednji koji ovde treba da pričaš kako će on da se ophodi prema devojkama. Ti si ovde ženomrzac, ti si napadao sve ove devojke. Ja sam bila zaljubljena u tebe, ali si me ti izigrao. Ti ubeđuješ Tomu kako se on nije lepo ophodio prema Luni, a ti si ovde sve žene izvređao - vikala je Maja na Marka.
Ti si bre bila zaljubljena u mene. To je sve patetika. Ja mislim da Luna prema njemu nije igrala rijaliti, nije ona bila bezobrazna prema njemu - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ti govoriš svojoj devojci da ćeš da je šutneš, meni to ne možeš da govoriš. Ti imaš kompleks niže vrednosti. Nauči da budeš gospodin u 35 godina. Ti treba da naučiš kako treba da se ponašaš prema ženama. Napadaš tu dečka bezveze. Ti si uzdisao za mnom, a imao si devojku - nastavljala je Marinkovićeva.
Vi trebate da shvatite da ja imam devojku i skinite mi se svi sa vrata. Devojko, hteo sam odmah sutradan da te šutnem - odbrusio joj je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'