AKTUELNO

Smatra da joj ona nije pravi prijatelj.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Naredno pitanje je Dorotea Jovanović uputila je Maji Marinković, a nju je zanimalo da li je glavni problem njenog sukoba sa Stanijom Dobrojević njena bliskost sa Markom Markovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče tvog i Stanijinog konflikta da je probolematika Marko Marković. Ti si u mnogim situacijama pravdala Staniju i govorila kada greši. Šta je to što je Stanija radila pogrešno, a da si ti ćutala i šta je dovelo do toga da vi prekinete komunikaciju - upitala je Dorotea Maju.
Treba biti prijatelj u dobru i u zlu. U dosta situacija je prema meni bila nekorektna. Ja nikada neću iznositi tajne koje smo nas dve pričale. Situacija u vezi sa Davidom, ja sam pričala o Marku, ona je to svalila na Davida. Zna kakve smo sukobe imale Mina i ja zbog Marka, jer smo flertovali. U vezi sa Markom, ja sam rekla da mi se sviđa, ali sada pri kraju rijalitija ne bih započinjala nešto. Ona je mene prodala kao prijateljicu. Ona me je turirala za Marka Miljkovića. Isto situacija za prodavnicu. Nije u redu da meni Matora kupuje hranu pored moje dve najbolje drugarice. Što se tiče mene ona je završila - odgovorila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Maja Marinković

#Stanija Dobrojević

'