AKTUELNO

Stao je u Luninu odbranu.

Luna Đogani je tokom današnje emisije "Gledanje uspomena" priznala da Tomi Paniću nikada nije davala lažnu nadu i da njeno srce pripada Marku Miljkoviću.

Ja njemu nikada nisam davala lažnu nadu. Kada smo bili u "Hotelu" ja sam mu pričala o svojim osećanjima. Mi jesmo prisno igrali, ali nije bilo ništa više. Kada mi je priznao emocije ja sam uzela svoje stvari i izašla iz Hotela. Pritom mi se Marko sviđao celu sezonu. Toma je bio dobar prema meni kada god ja nisam dobra sa Markom. On je meni želeo da se udvara. Spustio si loptu i prema meni i prema Marku, pozajmljivao si nam stvari i onda nas sinoć ispljuješ. Ne gledam da li je on zaljubljen u mene jer ne mogu da verujem da može onakve stvari da mi odgovori - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Luninog izlaganja, oglasio se i Marko i istakao da se Toma veoma nekorektno poneo prema njegovoj devojci zbog uvreda koje joj je tokom prethodnih noći izrekao, pa osuo paljbu po njemu.

On je zaljubljen, pa nije, pa vrišti. Ako si muškarac i frajer ti to priznaj. Šta vređaš tu devojku, meni se želudac prevrće, bio je odvratan prema Luni. Moraš da se dogovoriš sa mozgom, ti si Toma patetika, ti si Toma ženica koji ne zna šta hoće i šta oseća - branio je Miljković Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'