AKTUELNO

Njihov sukob datira od ranije, a sada je ponovo doživeo vrhunac.

Lepi Mića hteo je da prokomentariše sukob Marka Miljkovića i Tome Panića zbog Lune Đogani. Sukob koji datira od ranije, ponovo je dobio vrhunac. Ono što je bio sada okidač da se ponovo pokrene ova tema jeste sukob Marka i Tome tokom podele budžeta.

Foto: TvPink Printscreen

Sigurno je da je Toma prvi pokazao emocije prema Luni, ja to poštujem, čitao joj je pesmu i to poštujem. To između njih dvojice nije prijateljstvo. Ti si postao Marko Miljković! Ti hoćeš da budeš u centru pažnje i ti zbog toga to radiš, a stojim iza toga da osećaš emocije prema Luni, ali to treba da završiš sa Markom. Na kraju krajeva, Luna je slobodna devojka ovde, može da bira, da se zabavlja sa tobom pre podne, sa Markom posle podne. On pokušava sada da dopre do nekih rijaliti visina - pričao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je da si ti dobar sad sa Markom - prokomentarisao je ironično Toma, na šta mu je Mića rekao da to nije istina i da mu je Panić draži od MIljkovića.
Ti si ispao perfidan, ne tražim ništa za uzvrat, ali ja sam tebi bio prijatelj. On kada se posvađa sa nekim, ode sa strane i priča - tvrdio je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'