AKTUELNO

Za majku je imala posebnu poruku!

Aleksandra Subotić je zadrugarka koja je ustala za porodičnim sastankom i prokomentarisala međuljudske odnose sa cimerima. Započela je od svog odnosa sa njenom majkom Ljubom Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče situacije u kući, počeću od sebe. Bez obzira na odnose sa vama, mogu da znam od koga i šta mogu da očekujem. Sad je pitanje koliko se ko pravi lud. Što se tiče odnosa mene i moje majke, to je nešto što je bilo očekivano. Toga sam se bojala i plašila sam se da dođe do tog sukoba. Ja volim mirnu luku, volim kad mi je dosadno, ovo mi ne prija. Prepustila sam se malo više nego što sam treba. Ako sam držala distancu, trebala sam to i da uradim. Moja greška je što sam sebe prepustila emocijama - započela je Aleksandra.

Aleksandra je potom prokomentarisala i odnos Maje Marinković i Stanije Dobrojević. Subotićeva je stala na Majinu stranu, pa je okrivila Staniju da se igra sa Markom Markovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Stanije, ja kapiram, ja jasno vidim da ti igraš igru. Samo onaj što je slep ne vidi. To je moje mišljenje - izjavila je Aleksandra, a potom i prokomentarisala raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića.
Svi vidimo od početka kakav je odnos prema njoj. Ne mogu da krivim Lunu, ona ne napada ljude po kući kao ja - bila je kratka Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'