AKTUELNO

Imala snažnu poruku za one koji prave njene lažne naloge.

Ana Mihajlovski trenutno vodi bitku sa svojim lažnim profilima koji se iz dana u dan pojavljuju na društvenoj mreži Instagram. Lepa voditeljka se oglasila na svom nalogu povodom ove situacije i svima poslala snažnu poruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je pratiocima skrenula pažnju na nalog koji joj je zapao za oči uz opis kako to nije njen profil, da je na njemu pogrešno upisana čak i godina Aninog rođenja i da ne zna ko stoji iza svega.

Nešto kasnije, Ana Mihajlovski objavila je i fotografiju na kojoj se smeje, uz opis da ne koristi preterano ovu društvenu mrežu.

Divno! To sam ja nasmejana zato što moram da se bavim psihopatama. Stvarno me mrzi da imam Instagram i ne mogu da se bavim njime. Bilo je zabavno par nedelja i mene generalno to brzo prođe, ali da li je realno da moram da ga imam da neko drugi ne bi lupao gluposti u moje ime? Čupava sam, boli me zub i stvarno mi ne treba da se sada bakćem sa ludacima. Ne želim da čitam komentare, poruke, itd... ali ajde evo ga profil pa neka stoji. Pozdrav, mada mogli bi svi da prihvatimo da sam 89’ godište, to mi se sviđa, neću da se svađam - napisala je Ana i dodala:
P.S. Deco čitajte knjige! Ne pretvarajte se da ste neko drugi pogotovu ne ja, ima mnogo zabavnijih ali ipak je najbolje da budete ono što jeste - piše u objavi voditeljke.

Autor: Pink.rs

#Ana Mihajlovski

'