AKTUELNO

Dobrojevićeva smatra da sa Marinkovićevom nije pravo prijateljstvo.

Prijateljstvo Stanije Dobrojević i Maje Marinković je dovedeno u pitanje zbog zadrugarkinog prijateljstva sa Markom Markovićem koji se sviđa Maji.

Marinkovićevoj je zasmetalo to što Stanija tokom današnje kupovine nije uzimala namirnice za nju, a kap koja je prelila čašu je bio trenutak kada je Maja videla da Stanija i Marko pričaju na doku.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Maja ogovarala Staniju sa Aleksandrom Subotić i Banetom Čolakom, Dobrojevićeva je o svemu ovome porazgovarala sa Marijanom Zonjić.

To što ja pevam sa njim i sedim sa njim. Neću ja ništa to muško-žensko, ali ja imam pravo da se družimo. Meni je naše prijateljstvo na prvo mestu, i ja sam nju pitala da li želi da prekinem komunikaciju sa njim, ona je rekla ne. Ona je samo tražila razlog da prekine naše prijateljstvo. Ona je nama okrenula leđa još za vreme "Zadrugovizije" - pričala je Stanija Marijani, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Znaš koje prepreke sam ja imala u ljubavi. U prijateljstvu je ista stvar. Ovo je sve veliko ništa. Lepo sam je pitala kad je sinoć izdramila da li želi da prekinem sa njim da se družim. Ja jesam sinoć rekla to što sam rekla, šalila sam se. Ja sam pitala Marka šta da radimo sa Majom pošto mi je napravila problem, on je rekao da ako joj nešto nije jasno da ode njega da pita - pričala je Stanija Marijani.
Ma ovde svi znaju da se on njoj sviđa. Trebala je da ti kaže da joj to smeta - dodala je Zonjićeva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'