AKTUELNO

Smatra da Dobrojevićeva nije naivna.

Pobednica najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani večeras je gost u studiju kod voditelja Darka Tanasijevića, gde će sa njim u velikom intervjuu sumirati utiske nakon superfinala.

Foto: TvPink Printscreen

Gledalac iz Loznice se javio uživo i pitao Lunu zbog čega je iscenirala svađu sa Stanijom Dobrojević, ali i da li će pomoći fanovima kojima je pomoć neophodna.

Mi smo videli Aleksandru Subotić kao pobednicu. Nismo glasali za Lunu. Zašto je Luna napravila fejk svađu sa Stanijom, to je moje pitanje? - upitao je gledalac, a spomenuo je Luninu želju da pomogne svim fanovima kojima je novac potreban.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka je detaljno odgovorila na njegovo pitanje. Govorila je kako ni Stanija nije naivna i da je našla za shodno da ima komunikaciju sa Markom baš na dan raskida sa njom.

Rekla sam da ću uložiti u svoju karijeru, ali sam upoznala decu kojima je potreban novac, a mene podržavaju. Želela bih da ih upoznam. Imam tu potrebu, celu ''Zadrugu 2'' sam mislila o toj deci. Ceo dan im je bolji kada sam ja dobro - pričala je pa spomenula Staniju:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Stanije, ja sa njom nikada nisam znala na čemu sam, nije bilo iskrenih emocija. Uvek je menjala kako njoj odgovara. Nakon odlaska moje majke, Stanija se žalila što se Anabela nije javila njoj, a ceo dan je pokušavala nešto sa Markom. Baš je našla poslednji dan da sa njim priča. On njoj čuva žvake, nosi džakove, piju kafu, pričaju, gledaju se, smeju. Možda sam im bila prepreka. Vidim to, gledaoci ne vide. Da sam ja ljubomorna i ako je ne volim, ja sa njima ne pričam. Ja sam se njoj i otvarala i sve to. Osetila sam potrebu da je zagrlim, nije trebalo da se svađam sa njom. Trebalo je sve da kažem Marku - govorila je blogerka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Luna Đogani

'