AKTUELNO

Ne može da je prepozna!

Iako su raskinuli, Marko Petrušević Petrući i Rebeka Popović, vode česte razgovore od kada je Popovićeva nominovana za izbacivanje. Uplašeni zbog njenog mogućeg izlaska iz Bele kuće, situacija ih je naterala da povedu nekoliko emotivnih razgovora o svom višemesečnom ljubavnom odnosu.

Pročitajte još: PRUŽILA MU POTPUNO ZADOVOLJSTVO: Luna upotrebila spretne prste kako bi izmasirala Marka Miljkovića! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je opet zamerio Popovićevoj što je raskinula sa njim zbog toga što je poljubio sliku Dragane Mitar, što on smatra jako banalnim razlogom za raskid veze, a ona njemu što je odmah nakon toga opet počeo da flertuje sa Marijanom Zonjić, kao i posle svakog raskida. Marko joj je na kraju razgovora rekao da je ne prepoznaje, a da ju je upoznao u raznim stanjima.

Ja tebe ne poznajem. Upoznao sam te kad si bila normalna, pre prelazila u ludilo, pa upoznao najluđu... Ja ne znam ko si ti - rekao joj je pevač.
Ko si ti kada posle tri dana raskida, svađe... - krenula je Rebeka da mu aludira na njegov flert Marijanom, ali on je prekinuo, a onda mu je odbrusila:

-Ti si ego frik!

Treći put si završila sa mnom i onda na kraju ispadne kao da se zaj*bavaš - dodao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Par je nastavio da razgovara o svom odnosu, ali do rešenja nisu došli. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'