AKTUELNO

Ne može da ga prepozna.

Ove noći ukućani su imali priliku, u okviru emisije "Gledanje snimaka" da pogledaju situacije u kojim David Dragojević ljubi Lazara Jeremića, Aleksandri Subotić iza leđa. Takođe, prikazano je i kako Ana Korać i David Dragojević eksperimentišu sa s*ksualnim pomagalima, a nakon toga je pala vrela akcija ovog rijaliti para u kupatilu.

Foto: TV Pink Printscreen

To je veoma iznenadilo Aleksandru Subotić koja je nakon emisije odlučila da se poveri zadrugarima i istakla da ne može da prepozna svog bivšeg verenika Davida Dragojevića u vezi sa Anom Korać i da se srami zbog toga što je nekada bila sa njim u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je sramota što sam bila sa tim muškarcem. Ja tu osobu ne poznajem. Mene je sramota, stvarno me sramota. Mene je ovoga sramota. Derle koje vrti d*petom. Zamisli da je sa mnom vrckao d*petom... Meni te stvari nisu normalne. Ja sam pored sebe uvek imala zrelog muškarca. Ovo je okej za dečka od 20 godina, on je konjina. Mene je sramota što sam bila sa njim. To je dno što sam gledala. Na osnovu toga, ljudi će formirati mišljenje o meni. Meni to nije normalno. Taj dečko pre i sada su dva sveta. Nemaju veze sa vezom. Dečko koji je bio sa mnom je bio umiljat, nežan, gospodin, porodičan... - govorila je Aleksandra i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovu osobu ne poznajem. Ja sam pričala Ljubi, da je meni muka više od toga što on mene pokušava da ponižava. Nije fer! Nikad nismo radili ovo što su oni radili, nikada nismo imali s*ks da se vidi. Njega je bilo sramota kada ja pričam o s*ksu. Vidi šta sada radi. Stidim se što sam bila sa njim. Kada sam videla onaj snimak gde se Lazar i on ljube, ja doživljavam trenutno krizu što sam sebi dopustila, šta sam od sebe napravila, meni dođe da plačem. Ja nisam videla šta sam od sebe napravila - pričala je Subotićeva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'