AKTUELNO

Ovo nisu očekivale!

U Beloj kući se iz minuta u minut dešavaju nepredviđene situacije, a zbog kojih je obezbeđenje sve vreme u pripravnosti budući da je većina zadrugara ušla u ozbiljne sukobe.

Zbog toga je voditelj Milan Milošević na kratko napustio emisiju ,,Pitanja gledalaca", a odmah po povratku postavio je jedno pitanje i Mini Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Priznala si čime si se bavila, a branila si iste ljude koji ti nisu pružili podršku - rekao je voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam tu potrebu, ali mi je mama rekla da se ne mešam u to. Ja i dalje mislim da je Ana meni prijatelj. To što ona nikad nije ustala mene da brani, meni je bitno da su moji najdraži prijatelji ustali uvek kada mi je trebalo, a moje je da li ću ja da kažem nešto ili ne. Prva sam je deklarisala kao prostitutku i rekla sam sve kada si me pitao na pretresu, sve sam objasnila. Ne zanima me više ta tema, ne želim da moja porodica ima problem. Ja sam se totalno povukla iz toga i to je najpametnije - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića ovo nije mogao da sluša, pa je i njoj i Ani Korać uputio ozbiljne kritike smatrajući da postoji nešto što vešto prikirvaju.

Sam Filip je rekao da je sakrila da nema dokaze da ona ima makroa, da je to jako perfidno i lukavo. Rekla je za Anu da nisu u dobrim odnosima, a kad je ona ušla, nikad nije htela da kaže zbog čega su njih dve došle u svađu. Neka ustanu i kažu šta se desilo! Šta ja da kažem? - rekao je Lepi Mića.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'