AKTUELNO

Ovo od nje nisu očekivale.

Sanja Stanković nedavno je slavila rođendan, a iste večeri je napravila promociju pesme "Bomba" zbog koje je sarađivala sa bivšom zadrugarkom i cimerkom Anom Korać i reperom Ša.

Foto: Tanjug, Youtube Printscreen, Facebook

U emisiji "Zadruga, narod pita" u kojoj je gostovala sa svojom devojkom Jovanom Tomić Matorom, Sanja i ona dotakle su se ove večeri i otkrile da su se dana pojavili i neki bivši zadrugari koje one nisu pozvale.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Svi koji su bili, drago mi je što su došli. To je Sanjnin rođendan. Jedino mi je zapala za oko jedna osoba. Jedna osoba koja nije čestitala Sanji rođendan. Ni Đeksona Sanja nije zvala, ali je on došao iako nismo u dobrim odnosima, čestitao Sanji rođendan, rekao mi je: "Matora svaka čast, nemoj da se ljutiš na mene", ali evo Mina je došla, pozvala fotografe, nije čestitala Sanji rođendan... Nije poenta koliko se zadržala tada, ona je dobro došla, samo mi je krivo što nije došla Sanji i čestitala rođendan - pričala je Matora.

Foto: Pink.rs

Sanja je u nastavku dodala kako su Gordana Džehverović i Teodora Džehevrović bile samo neke od zadrugarki koje su došle na njen rođendan, kao i da je Anđelo Ranković tada bio sprečen da dođe s obzirom na to da je van granica Srbije trenutno.

PROČITAJTE: ŠOK! LUNA ZAUVEK NAPUŠTA SRBIJU? Đoganijeva: Odlučila sam gde ću živeti!(FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Jovana Tomić Matora

#Mina Vrbaški

#Sanja Stanković

'