AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Svi zadrugari ove noći odgovaraju na ,,Pitanja gledalaca", a na samom početku emisija je počela burno, a razotkrivene su i mnoge tajne.

Isto to se dogodilo i kada je voditelj Milan Milošević postavio pitanje Marku Miljkoviću, a zadrugarka Miljana Kulić ga je pokopala svojim odgovorom.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva je to s*rdnja kada prosiš pare od Miljane da se kockaš, a znamo da si to uradio i da nije bila s*rdnja - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je Miljana prva ponudila da da novac da se kockam, ja sam je prvo odbio, a ona je tu par puta pitala opet. Ja sam rekao sebi šta me bila i uzeo sam. Prvo je išla do apartmana, rekao sam da ne treba, pa sam ipak uzeo. Kad sam ostao bez tih para koje mi je dala, krenuo sam do kuće. Ona je sedela sa Brendonom, ona me pitala kako ide kockanje. Ja sam rekao da sam sve pukao, ona  me je pitala da li hoću još para. Ona je otišla do apartmana i donela mi još 1000 dinara. Ja nisam prosio novac, ja to shvatam kao šalu i to mi je nebitno. Ona zna jezive stvari da uradi u svađi i zna sve i svašta da izgovori. Ako će za taj novac da mi prebacuje, ja ću biti prezadovoljan. To je jedna od stvari zašto sam to uradio. Ja joj dam materijala da bi mogla da mi prebaci da sam kockar, da nemam stav, da uzimam pare od ljudi sa kojima imam konflikt. Kad hoće materijala, ja im to dam - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Marko demantuje sam sebe, jer je rekao da sam najinteligentnija osoba u kući i da sam ta koja treba da pobedi. Rekao je da sam imala najbolju dušu i kao šteta što sam trudna. Prvo sam rekla da ću mu pozajmiti pare, odmah je uzeo. Pitao je da li imam novac, ja sam mu rekla da imam i da ću mu dati. Rekao je da će da mi vrati to. On bi želeo da me ima ovde, ali hoće da se opravda svojoj devojci Luni. Svi znamo ko je Marko, on to ne bi trpeo ni jedan minut. Isto tako, kad je čovek dobar sa mnom i ja sam sa njim. Meni je svađa na poslednjem mestu - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

To je klasična zamka i teorija zavere od strane Miljane protiv Marka. Što nisi dala novac Banetu, Bori?! - pitao je Lepi Mića, a zatim konstatovao da je ona i dalje zaljubljena u Miljkovića i da sve to čini iz ljubavi.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'