AKTUELNO

Sada je sve jasnije!

Stanija Dobrojević i Maja Marinković su od samog starta rijalitija bile bliske prijateljice, a u proteklih nekoliko dana priča se o njihovom neiskrenom odnosu, a naišle su i na podsmeh pojedinih ukućana.

Dobrojevićeva je zbog toga odlučila da porazgovara sa njom kako bi joj skrenula pažnju na glasine, pa je za sve okrivila. Budući da je Maji tu informaciju prenela Eleonora Miljković, došlo je do ogromne netrpeljivosti, a sve zbog toga što su Nora i Stanija ušle u sukob zbog Vladimira Tomovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ta glavata (Eleonora) kad je ušla ovde, nije mi se ni javila. Ta fu*ara je ušla ovde da rastura veze. Ja vrlo dobro znam sa kim imam posla! Ako ona tebi kaže da ti meni nisi prijatelj, onda se okreni i druži se sa njom. A ti onda idi i budi nivo Dorotee. Sad svi ispiraju usta sa nama, pljuju po nama. Sad sam i tog Marka Markovića napala zbog tebe, jer priča kako su se spajsice raspale. To si sve ti dozvolila! Ti nas tri stavljaš u go*na! - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako samo ti vidiš tako, a svi drugi vide drugačije? Uvek kažeš da ide preko mojih leđa, ništa preko tvojih - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Praviš mi problem! Dovodiš me u situaciju da se*u po meni, zbog tebe, jer sam ti prijatelj! A uvek sam tu za tebe! Ti gledaš samo svoje du*e! Nikad nisi prišla ni da me pitaš kako si - rekla je Stanija.
Ti sada od sebe praviš žrtvu! Ti sa pola kuće ne pričaš! Šta ja imam sa tim što je Eleonora loša sa tobom?! - pitala se Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nemaš svoj stav, ni mišljenje!

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Maja Marinković

#Stanija Dobrojević

'