AKTUELNO

Ona ipak smatra da su njih dve te koje su je izdale.

Tokom noći Maja Marinković je ispolivala krevet Dorotee Jovanović, zbog toga što im je plavuša ukrala protein. U Beloj kući je nastao pravi haos jer su svi pomislili da je to Stanija Dobrojević uradila kao znak revanširanja.

Stanija je želela da se ogradi iz te priče, te je zahtevala od Maje da to prizna što ona nije želela da učini i time je dovela svoje prijateljstvo sa Dobrojevićevom i Marijanom Zonjić u pitanje. Stanija je zbog ovoga očitala lekciju svojoj rijaliti cimerki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njen krevet ispolivala jer je ona nama sinoć ukrala pirinač jer mi se sve skupilo - pravdala se Maja Staniji.
Ti sediš sa neprijateljima, a izdala si nas. Nema da budeš p*čka već treba da budeš hrabra. Je l' moguće da spadaš na kukavičluk i da polivaš krevete. Odmah si trebala da kažeš Dorotei u lice da si ti polila krevet. Meni kradu protein dva dana, ti si najslabija karika, tebe mogu da izmanipulišu - vikala je Stanija na Maju.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Dobrojevićeva zahtevala od Maje da se izvini Marijani, zbog čega je ponovo doživela osude od ukućana koji su bili prisutni u spavaćoj sobi.

Nama pričaju po kući da mi polivamo krevete, oni će nas da izn*pušavaju - besnela je Marijana, a onda je Stanija osula paljbu po Maji.
Postala si kao poslednja kukavica. Imala si m*da da kažeš da si imala s*ks sa Miljkovićem, polivaš Marka mlekom, a ovde ideš kao p*čkica okolišaš i ne smeš da priznaš da si polila vodom krevet. Ja ne želim da se družim sa tobom ako si ovakva - odbrusila je Stanija Marinkovićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'