AKTUELNO

Ona smatra da je Đuričić taj koji je njih dve zavadio.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Naredno pitanje stiglo je za Suzanu Perović, a ticalo se njenog odnosa i svađe sa Nadeždom Biljić koja se dogodila u spoljnom toaletu.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana, zašto toliko vređaš Nadeždu, a onda dođeš kod Mikija i kažeš mu da te ona vređa. Njih četiri su bile u kupatilu, a Nadežda je prva požurila da izađe, a ti si kao naivna napravila scenu kako bi Mikija i nju provocirala. Nadežda, ne daj se i ne obraćaj pažnju na Klementinu - pročitao je voditelj Milan pitanje.
Ja sam se obratila Dorotei, tu je bila Nadežda, bile smo obe pod tenzijom, uputile smo niz pogrdnih imena jedna drugoj - prokomentarisala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je i Biljićeva priznala da se tokom dana izvinila Suzani zbog svog oštrog ponašanja i da smatra da njih dve treba da se drže zajedno i da ne treba da dozvole da ih muškarci utiču na njihov odnos, a to je u ovom slučaju Miki Đuričić.

Ja sam joj se izvinila, jer smatram da to ne priliči devojci koja ima 28 godina. Preterale smo i jedna i druga. Naelektrisane smo bile jedna na drugu. Onda sam ja izrevoltirana izvikala na nju. Ne treba da budem ljuta na Suzanu, nego na sebe, jer sam dozvolila zbog rijalitija da me napravi budalom. Dokle god se mi žene budemo držale zajedno, biće manje majmuna koji će to iskorišćavati - odgovorila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PAVLE JE POLUMUŠKARAC, BANE JE PRGAV: Stanija komentarisala svoje cimere, pa priznala koji od njih dvojice je NJEN TIP! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'