AKTUELNO

Opšti haos!

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako može da se svađa sa Eleonorom Miljković, za koju su gledaoci rekli da je najfinija i najpoštenija devojka u Beloj kući, a navodno brani Lunu Đogani, bilo je pitanje koje je večeras dobila Stanija Dobrojević. Tokom ove teme, njih dve ušle su ponovo u žestoku svađu, a zatim se Stanija svađala i sa Sanjom Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da nisam branila Lunu, ali se od te najfinije devojke ne očekuje da trči za tuđim momcima. Luna nije bitna sada, ja sam samo realna. Bile su prijateljice, dolazi Sloba na žurku i Eleonora u prvim redovima dolazi da se pozdravi i da ga gleda. To radi fina i poštena devojka? Još šalje Vladimiru Tomoviću poruke koji je sa mnom. To za mene nije fina devojka, to je za mene fufa! Imam mišljenje da nije fina i poštena - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać za siromašne! Sloba te odj*bao, Tomović... Došla si sada ovde Mini da pakostiš. I te kako mi je rekla da me je pozdravila Soraja i Blondi, nemam pojma ko je Blondi. Soraja nije bitna, ona se kači na mene u svakom rijalitiju. Kako ti poznaješ Soraju i Anine prijatelje?  - nastavila je Stanija.
Svi znamo ko je Stanija i da laže! Ja ne poznajem lično Soraju. Ne zanima me šta radi u svom privatnom životu. Soraja je bila u rijaliti šouu i nije skakala na oženjene muškarce! - govorila je Eleonora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Kristijanom Golubovićem pravila šou! Svi bi vi voleli da ste Kristijan i Stanija, miševi maleni! - vikala je Stanija, a onda se posvađala sa Sanjom: Sedi dole prostitutko, fejk lezbejko! Jeftina prostitutko!

Foto: TV Pink Printscreen

Molim te Saro pošalji štule za ovu devojku! - govorila je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'