AKTUELNO

Opšti haos!

Turbulentna noć je iza zadrugara, a sada je vreme da se stvari ,,pročešljaju". Emisija ,,Pretres sa Milanom Miloševićem" startovala je veoma burno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novonastalu vezu Marka Markovića i Mine Vrbaški mnogi su osudili kao trik, a među prvima je ustala Miljana Kulić koja je imala svoj komentar na njihov odnos. Pre nje, Mina i Marko su dali svoj komentar.

Ono što je takođe bilo interesantno je ono što se desilo između Mine i Marka Markovića. Marko, šta se to desilo, jer samo pre dan si rekao da ti je žao što se dešavalo sa Anom i da ti je greška da se upuštaš u vezu sa Minom. Šta se desilo noćas? – upitao je Milan.
Desilo se da smo se smuvali i to je to. Nisam iskreno iz te priče, jednostavno to se desilo, javile su se emocije i to je to. Nikakva priča nema oko ostanka. Kratak je period da bih se zaljubio, ali postoje emocije među nama. Prija mi jako njeno prisustvo – izjavio je Marko.

Foto: TvPink

Kao što znaš, kad si bio ovde, ja sam ti rekla da mi se Marko sviđa. Prija mi i odgovara mi, mislim da je ovo pun pogodak za mene. Osećam se super i prelepo i divno. Mislim da je on dečko koji treba da bude sa mnom - rekla je Mina.
Milane ispašću ljubomorna na veze, ali naravno da nisam. Što se tiče njih dvoje od samog početka sam znala, on je pričao da je zaljubljen u Anu, ali je više provodio vremena sa Minom nego sa njom. Mene nije mogao da slaže, konstantno je Mina išla za njim. Opšte je poznato da su Crnogorci preke naravi, ovu priču veži mačku o rep. On će je sutra ostaviti, juriće sutra Marijanu – izjavila je Miljana.

Foto: TvPink

Što se tiče ovoga što je Miljana rekla, jesam do sinoć, dok nisam započela sa njim, igrala sam se sa muškarcima, da je nešto valjalo sigurno bih ostala sa nekim od njih. To što mislite da se ja njemu ne sviđam, mislim da grešite. Mislim da sam veoma blizu ka tome, da se i ja njemu dopadam. Ovo je samo neki novi početak i mislim da ću vas sve demantovati kroz neko vreme – izjavila je Mina na Miljaninu konstataciju.

Kako su je više puta pomenuli, Ana Korać ustala je da prokomentariše, s obzirom da je ona prva bila sa Markom u vezi, ali kako ona kaže, to se ni ne može smatrati ljubavnim odnosom.

Prvo ovako, on nikada ne bi mogao da bude sa mnom u vezi. Mene dečko ne interesuje, previše je mlad, ja sam rekla da je on za Minu i to je to, nemojte me više mešati sa njim – odbrusila je Koraćeva.

Foto: TvPink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'