AKTUELNO

Ivana smatra da je reper igrao rijaliti igru i da joj je veran.

Ove noći gosti u studiju kod voditelja Milana Miloševića bili su podrška nominovanih zadrugara Branislava Radonića Brendona, Nenada Aleksića Ša i Toma Panić.

Kao podrška repera Ša, došla je njegova supruga Ivana koja je otvoreno pričala o tome kako se osećala kada je posetila svog supruga u Rajskom vrtu kada su ga zadrugari povezivali sa Draganom Mitar.

Foto: TvPink Printscreen, Unsplash

Da se nisi pojavila onog dana u Rajskom vrtu, da li bi Ša nastavio onu priču sa Draganom? - upitao je voditelj Milan Milošević Ivanu.
Jako sam teško podnela. Da sam ja zaplakala ne bih mu ništa rekla. Da me je samo video to bi bio dovoljan znak da treba da stane. Nije otišlo predaleko, to je bitno - pričala je Šaova žena Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste li vi imali trzavice u braku? Da li ti je smetalo što je Ša rekao Dragani da u vašem braku nije sve bilo sjajno - upitao je voditelj.
Šta je Dragana pričala, to me ne zanima. To je ona pričala, nisam čula da to on priča. Ja koliko znam mi nismo imali problema u braku. Mislim da je on želeo da se igra rijalitija. Izgubila sam 6 kilograma, to je za mene bilo stresno. On voli da flertuje, ali mislim da zna gde je granica - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZLATA JU JE ODALA, A ONA ĆUTI! Zorica otkrila Matoroj tajnu o DOGOVORU koji su sklopile Suzana i Đurkovićka! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'