AKTUELNO

Tomićeva priznala da je Suzana za nju najveće razočaranje.

Jovana Tomić Matora je besna na Suzanu Perović jer je shvatila da ona igra dvostruku igru i da je sklopila dogovor sa Zlatom Đurković da ona kaže da je Suzana imala vrelu akciju sa Mikijem Đuričićem.

Matora je ušla u konflikt sa Suzanom jer ona nije želela da sasluša njeno mišljenje u vezi sa pričom da je Suzana imala seksualne odnose sa Mikijem. Tomićeva je o novonastaloj situaciji povela diskusiju sa Zoricom Marković, a ona joj je otkrila da su Suzana i Zlata sklopile dogovor da se distanciraju od svih zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da shvatim da bilo koja osoba može da radi ovakve stvari. Ona meni priznaje da se igra rijalitija i priznaje mi da je rekla Zlati da se povlači. Poenta je da njih dve ispadnu dvolične i to je dobro. Zašto neko želi da bude loš - pričala je Matora besno.
Ja počinjem da sumnjam u njenu emociju prema Mikiju. Sve je dogovor, ja sam to provalila. Zlata se pravi luda, Suzana ne sme. Uhvaćene su u laži i jedini način da to zataškaju je da rade ovo što rade. Ja ne znam da li su oni imali s*ks ili nisu. Ova (Zlata) nju odaje, iako ova tvrdi da nije bilo, a ova ćuti. Ona nju odaje gde nju najviše boli - pričala je Zorica.
Ona je meni najveće razočaranje. Ona ne može da se pohvata - pričala je Matora zadrugarima koji su se zatekli u sobi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nakon žestoke svađe sa Suzanom Matora potražila UTEHU U Sanji! Opipala je njene butine, a onda je pao STRASAN POLJUBAC! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'