AKTUELNO

Otkrila šta za nju prestavlja najveće poniženje.

Goca Tržan je bila sinoćna gošća u autorskoj emisiji "Rada sam" voditeljke Rade Radenović. Njih dve su se u studiju odlično zabavile, a teme o kojima su pričale odnosile su se na njen ljubavni život sa mlađim suprugom Rašom Novakovićem, njenim poslovnim poduhvatima, ali i o prevari koja se dogodila u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi".

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Naime, voditeljka je bila znatiželjna da sazna kakvo mišljenje Goca ima o prevari i kako gleda na brak, osvrnuvši se na priču ljubavnog trougla čiji su glavni akteri Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar.

Foto: Pink.rs

Za mene brak ne isključuje ljubav, zašto bi jedno isključivalo drugo - rekla je Goca i dodala da joj se vrlo često dešava da pamet isključuje srce. Prevara je oprostiva pojava. Ti opraštaš da bi tebi bilo lakše, da pređeš preko nečega da bi tebi bilo lakše. Gajiti gorčinu, od toga se oboleva. Ja ne praštam drugima, zato što je njima lakše, oni nose svoj krst, ja to radim zbog sebe. Prevara je deo ljudskih slabosti to se ljudima dešava - rekla je Goca.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Da podsetimo, Sloba je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu sa Lunom, a njihova veza je trajala svega osam meseci. Goca je o prevari dala svoj sud i dodala da je bila u situaciji da je prevarila i bila prevarena.

Najgore što može muškarac da uradi jeste da kada je žena trudna, a on kre*e okolo, to je nešto najodvratnije što neko može da uradi - otkrila je pevačica šta za nju predstavlja najveće poniženje.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Pročitajte još: Evo ko je zapravo Luni priredio IZNENAĐENJE! Blogerka ODUŠEVLJENA poklonom, pa uputila ZAHVALNICU! (FOTO)

D. B.

#Goca Tržan

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'