AKTUELNO

Pevačica osudila i Anabelin odnos prema ćerki.

Nedelja je rezervisana za izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Kako su večeras za izbacivanje nominovani Snežana Mišković Viktorija, Sloba Radanović i Mina Vrbaški njihovi članovi porodice i prijatelji gostuju u studiju televizije Pink.

Jedna od gošći u studiju je Dragica Radosavljević Cakana, kao Viktorijina podrška. Cakana je večeras iznela svoje mišljenje o najpoznatijem ljubavnom trouglu u Srbiji koji čine Sloba Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo često vidim da se Sloba nasmeje sa Kijom, a ne sa Lunom. Luna se bori za njega, ali na pogrešan način. Luna će se desiti još mnogo kome. Ona je mlada, pred njom je tek život. Šta će se desiti sa njima kad izađu zajedno negde? Ljubomorne scene, tek ćete videti - poručila je Cakana Slobinom bratu koji je takođe gost u studiju ove noći.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je osudila i odnos koji Anabela Atijas ima prema svojoj ćerki, odnosno to što je podržava.

Ja bih moju ćerku za uši izvukla odande, ne bi me sprečilo ni deset hiljada policajaca - naglasila je Cakana.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je otvoreno stala na Kijinu stranu i naglasila da je ono što Luna radi potpuno pogrešno.

Šteta, mlada je, ona tek treba da živi, da završava neke škole. Šta hoće, da rodi decu i da čeka da se pevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta devojka priča. Ona se takmiči sa Kijom. Sloba želi da obema vidi leđa. Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom - navela je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA SKOČILA OD SREĆE KADA JE VIDELA TOMU, ON VIDNO RAZOČARAN ŠTO GA JE PREVARILA: Da li je toliko teško da održiš obećanje? (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Anabela Atijas

#Dragana Cakana Radosavljević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'