AKTUELNO

Nisu joj se svidele njegove zamerke!

Nadežda Biljić izazvala je šok kod većine zadrugara, a naročito kod Tome Panića, kada je posumnjala da je trudna i to upravo sa manekenom, sa kojim je nedavno imala intimne odnose. Oni su ušli i u žestoki sukob tokom večerašnje "Igre istine".

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda je odlučila da večeras prespava u sobi za izolaciju, a tamo je popričala sa Lazarom Jeremićem i Aleksom Savićem. Lazaru su jako zasmetali Nadeždini stavovi i postupci, pa joj je to zamerio, a Biljićeva se iznervirala, pa mu je uzvratila.

Što bi imala vanbračno dete? Ne možeš da nađeš normalnog dečka, nego iz rijalitija - zamerao joj je Lazar.
Koja si ti debilčina - poručila mu je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Njihova svađa trajala je preko 15 minuta, a jedno drugom su izgovorili svašta. Fudbaler je Nadeždu ispitivao o njenim planovima ako je zaista trudna, ko će čuvati dete dok bude radila, kako će ga prehranjivati, kao i da li planira da bude samohrana majkam. Pevačica je izrazila svoje razočaranje u muški rod, pa poručila da nema nameru da se udaje, jer su je svi muškarci do sada izneverili.

Neću da se skrasim i smirim nikada! Ja ne mogu sebe da zamislim kao ženu u braku - rekla mu je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SPREMAN JE LUNU DA POVREDI I OPET ĆE SE POSVAĐATI! Mina je skoro rekla da je Marko odmeravao Maju, a sada je priznala šta stvarno misli o njegovoj vezi sa Đoganijevoj! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'