AKTUELNO

Posvađali se ispred Bele kuće.

Tokom pitanja gledalaca došlo je do velike svađe između Mikija Đuričića i Nadežde Biljić koji su tokom prve sezone rijaliti programa "Zadruga" bili u ljubavnim odnosima, a pred kamerama su često imali i akcije ispod kreveta.

Foto: RTV Pink

Ova svađa dogodila se ispred Bele kuće, a Nadežda je sve vreme vikala na Mikija kome nije bilo jasno zbog čega je pevačica ljuti na njega. Tom prilikom izneli su i detalje iz svojih privatnih života.

Šta si pričao o meni? Šta si radio napolju? Jesmo li rekli da ćemo biti prijatelji i poštovati jedno drugo? Ti me nisi ispoštovao. Vređao si me, ponižavao! Ti si dao do znanja ljudima da sam ja k*rva! Mnogo si me razočarao! Samo prestani da lažeš! Ti ćeš meni da kažeš da sam šljam - vikala je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Nadežda šta hoćeš ti od mene? Što me pominješ stalno? Što me napadaš? Šta sam ja slagao ženo? Napolju se videli jednom! Da li si ti normalna? - govorio je Miki.
Ti sa svojom devojkom ideš na svadbu, a meni kažeš da si na sastanku. Ja ne mogu da verujem. Ja spavam u tvojoj kući, dok si ti sa svojom devojkom na svadbi. Da li si ti normalan? - nastavila je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Nakon svega, Miki se vratio na sastanak, dok je Nadežda Biljić ostala ispred kuće još nekoliko minuta. Kasnije, Biljićeva je o Mikiju pričala sa Suzanom, a kada je on ušao u sobu za rehabilitaciju došlo je do nove svađe.

Foto: RTV Pink

Taj prvi dan kada se vratio, bio sa devojkom, a meni rekao da je bio na sastanku i imao s*ks sa mnom! Da li je moguće da neko može da bude toliki ološ? - govorila je Nadežda Suzani.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'