AKTUELNO

Pale najžešće uvrede.

“Gledanje snimaka” je jedna od omiljenih emisija svih ljubitelja “Zadruge 2”, ali se zadrugari izuzetno plaše klipova koji će biti prikazani ove noći. Akteri sledećeg snimka bili su Stanija Dobrojević i Maja Marinković. Njih dve su razgovarale o ponašanju Marinkovićeve prema Marku Miljkovću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je insistirala da Maja prizna kako i dalje ima emocije prema Miljkoviću. Majina drugarica Aleksandra Subotić nije mogla da veruje šta je videla pa je oplela po Dobrojevićevoj.

Marš bre tamo, našla si Maju i mene da vređaš. Nas hoćeš da posvađaš. Ti si žena od 35 godina, našla si ovde sa decom da se igraš. Ti si tvoju prijateljicu trpala. Gaziš je, ti od 35, nju 22. Sram te bilo... - šokirano je pričala Subotićeva.
Ti si jedna ženturača, nekulturna. Ti ne znaš šta je parlamentarnost. Niko ovde nije naivan, šta si sve radila - branila se Stanija dok je Subotićeva govorila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene si lagala za moju drugaricu, hajde odj*bi od mene sad odmah. Ti si za mene jedno tele. Ti nemaš nikog. Nećeš me zavaditi. Nemaš nikog, idi kod Taše, plati je da se druži sa tobom. - vikala je Aleksandra.
Da, da, onda si ti napredna ''mu'', ''ku''. Ja ovde uvek iznosim istinu, pa nema ni Maja drugarice, ostavlja ocu Instagram da joj vodi, strašno - govorila je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

'