AKTUELNO

Uvrede su se samo nizale.

Stanari Bele kuće su u miru pravili hranu koju će svi sutra jesti na svadbi. Stanija Dobrojević je imala potrebu da pojede nekoliko kašika iz kante u kojoj je bila ruska salata, pa je došlo do svađe između Jovane Tomić Matore i njenog dečka Marka Markovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovana je govorila kako to nije trebalo da uradi i da je delom to namerno učinili da bi nastao haos jer Stanija nije u centru pažnje.

Koga sam ja napao? Što je dirate? Nije uradila ne znam šta - obratio se Marko Sanji, a Matora je sprečila Sanju da i dalje priča sa njom.
Ti si njen ker, ništa više - vikala je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tvoja devojka je uzela posudu i počela da jede, a sklonili smo za sutra da ostane. Šta je to? To je inat, hoće da napravi problem. Ako već hoćeš da je braniš kao muškarac, treba da znaš sve stvari - govorila je Matora.

Naravno, Stanija se umešala u raspravu, pa su počele da se raspravlju Matora i ona.

Nemoj da pričate sa Markom o problemima koje imam ja sa vama - rekla je Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Molim te sjaši od mene sa tim komentarima. Svi mi govore kako to namerno radiš. Ja sam osoba koja ne ćuti - vikala je Matora.
Kao ker laješ oko mene, uvek kad nešto uradim. Ti si opterećena mnome. Aleksa je isto uradio, niko ga ne dira - smejala se Stanija i govorila je Matoroj.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'