AKTUELNO

Zaigrala pred svima!

Bora Santana i Bane Čolak su krenuli da pričaju o Staniji Dobrojević i njenom sukobu sa Sandrom Afrikom na "Zadrugoviziji 3", a Dobrojevićeva je otišla kod njih u emisiju kako bi dala svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam neko ko je pevao na matrice i na plejbek. To je bilo moje vatreno krštenje. Hvala Maji, hvala Nadi Topčagić, Čedi. Đekson me je malo peckao, ali hvala i njemu. Sandra Afrika je htela da izazove novinarska pitanja, dobili su šta su tražili. Ovo je rijaliti šou program, sve je to deo rijalitija - ispričala je Stanija.

Stanija je zatim zapevala pesmu na zahtev voditelja, a odmah potom su je obavestili da joj je stigla poruka od Sandre Afrike u kojoj je poručila Dobrojevićevoj da je čeka da izađe iz rijalitija, kako bi joj dala instrukcije za uspeh u karijeri, kao i kako da poboljša svoj glas.

Ne želim da gubim vreme na časove pevanja, ja ću i dalje da nastavim sa matricama i plejbekom - rekla im je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Onda su voditelji pustili pesmu Sandre Afrike "Afrika", a Dobrojevićeva je rado zaigrala uz nju kako bi pokazala da nije sujetna i ljubomorna na nju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'