AKTUELNO

Iskreno mu je rekla sve i pred svima.

Odnos između Zerine Hećo i Baneta Čolaka i dalje je ostao nedefinisan za pojedine učesnike, ali i za gledaoce kraj malih ekrana. Iako su u Belu kuću ušli kao zaljubljeni par, posle žestokih rasprava odlučili su da ipak ostanu prijatelji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Evidentno je da Čolaku nimalo nije svejedno zbog činjenice da će svoju dragu možda zauvek izgubiti, a novinari su u emisiji odlučili da razjasne sve što se među njima dešava. Jedan od njih upitao je Zerinu da otkrije da li će oprostiti Banetu, a ona je na iznenađenje mnogih, ipak sigurna u njihov raskid.

Ja razgovaram sa njim i on dobro zna šta ja mislim. Istina jeste da ja idem postepeno i sa opreznošću kad je on u pitanju. Meni je moje dete na prvom mestu i na nju sam skoncentrisana i na naš život, pa onda na partnere i na život. Mislim da je on obrukao sebe, pa i mene. Jako teško da ću ja preći preko tih stvari. Ne samo to, dešavalo se još niz stvari preko toga. Mi smo prijatelji i ja pokušavam da ga opustim, što on nije učinio ni jedan dan tokom svog boravka. Bio je u grču i napravio je niz grešaka. Teško da ću da mu oprostim neke stvari - rekla je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugar je zanemeo zbog Zerinine odluke da se njihov status ne promeni, ali je ipak pokušao da opravda svoj postupak.

Ja se slažem sa svime što je Zerina rekla, naravno da su svi moji postupci bili kapi koje su prelile čašu u našem odnosu i da sve što sam radio nije bilo za pohvalu, a kulminiralo je ovo zadnjih dana. Retko ko razume ovo da je ona htela da se razdvojimo na par dana. Nadamo sam se da će to da se smiri i da će sve biti kao pre. Žao mi je kad smo u istom krevetu pričali o našoj budućnosti, a sada smo samo prijatelji - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta su još rekli jedno drugom, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'