AKTUELNO

One je pomno slušale, pa dale svoj komentar!

Od kako su započele svoju vezu u prvoj sezoni nagledanijeg rijalitija "Zadruga", Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković izazivale su sumnju, kako kod zadrugara, tako i kod određenog dela milionskog auditorijuma koji prati sva dešavanja na velelepnom imanju, da su u lažnoj vezi. Ukućani koji bi ulazili u sukobe sa njima često su u svađama navodili da je Sanja heteroseksualna, te da je sa Matorom samo iz neke koristi i da lažira da je voli kao partnerku. Jovanu je to uvek pogađalo, pa je često ulazila u još veće konflikte sa tim istim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Jutros se, nakon žestokih svađa koje je imala sa Stankovićevom, poveravala Ljubi Pantović, Mini Vrbaški i Suzani Perović ispred sobe za izolaciju. Pričala je o njihovoj vezi, svađama koje su imale, Staniji Dobrojević, a onda je zadrugarkama potvrdila sve ono protiv čega se borila.

Sad ću da ti kažem nešto, što nisam htela. Mina je u tom svetu bila i to zna. Ja stvarno volim muškarce i žene i podjednako mogu da budem u vezi i sa muškarcem i sa ženom. Sanja ne može. Ja sam joj prva žena. Sa kojom je bila nesigurna... Ona ne zna da li sam ja muškarac ili žena - otvorila je dušu Matora.
Zato traži to muško od tebe - dodala je Ljuba.
Njoj definitivno treba muškarac. Na stranu sve, veruj mi, ja mogu da zamislim svoj život sa ženom, ona ne - ispričala je Tomićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ne može više sa ženom da izdrži - rekla je Mina.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pročitajte još: TUKLI SU ME I SILOVALI! Sanja u besu otkrila nešto što niko nije znao, Matora joj poručila: Tebi treba dečko koji će da ti da pare! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zadruga 2

'