AKTUELNO

Pevač je pomno slušao.

Aleksandra Subotić je ovog podneva, dok se šetala sa Lepim Mićom, ispričala sve ono što ga je zanimalo o njenom odnosu sa Davidom Dragojevićem, kada su nastali problemi i zašto mu je verovala.

Pročitajte još: PALA KAO SVEĆA! Ana Korać UPALA U VODU, vrištaćete kada vidite ovaj njen peh! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva je prvo ispričala kako je počela njena veza sa Dragojevićem, kako se on posvađao sa rođenim bratom, pa je spomenula i njegovu majku.

Naša veza je stvarno bila sjajna. Mi smo planirali kuću. Ja sam saznala da on krišom kupuje tu kartu za Ameriku. Nastao je čitav rat. Po planu njegove mame, David je trebalo da pređe u Kaluđericu kod mene, a da Dejan i Dalila ostanu tamo. Trebalo je da nadograde sprat, ali Biljana nije htela da dovodi svoju majku tamo, nije htela da da pare za plac. Biljana je bila sve vreme na mojoj strani. On se dogovorio sa svojom sestrom Anđelom da kupi kartu, ja sam to saznala i doživela nervni slom. On nikada nije mogao da istrpi pritisak. Plakao je kao kiša što ide u Ameriku, kao njega ne voli niko - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je rekla kako je David uvek pokazivao zavist, pa spomenula jednog od njegovih drugova na koga je bio ljubomoran. Onda je Mići ispričala kako je pronalazila slike kada se vratio iz Amerike, ali da mu je verovala jer je hteo da prizna njeno dete i da je ženi.

Pronašla sam sliku neke crnkinje. Videla sam da ima mnogo više slika nego što sam ja dobila. Hteo je čovek da prizna i moje dete, zato nisam sumnjala. On je planirao našu svadbu - otvorila je dušu Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još sve Aleksandra ispričala, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Lepi Mića

'