AKTUELNO

Ceo dan su proveli razdvojeni.

Ana Korać je odlučila da stavi tačku na vezu sa Davidom Dragojevićem zbog njegovog ponašanja. Naime, nju je iznerviralo to što David tokom prethodne noći nije mogao da donese odluku da li će gostovati u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Po njegovom povratku njih dvoje ni reč nisu progovorili, a Koraćeva je povukla potez koji David nikako nije dobro podneo. Naime, Ana je odlučila da spava sama u rehabu i uzela je zajednički jorgan, dok je Dragojević morao sam da se snalazi.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugar je potpuno slomljen zbog Anine odluke proveo na farmi gde ga je samo posećivao Lazar Jeremić. Tokom večeri, David je uzeo jorgan, pa napravio sebi privremeni smeštaj na stolu, dok je Koraćeva spavala u toploj postelji u rehabu.

Koliko će razdvojenost ovo dvoje zadrugara potrajati i kako će se tokom narednih dana odvijati njihov odnos, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ON NIJE NIKAKAV MUŠKARAC, KARMA JE K*ČKA: Aleksandra Subotić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA PINK.RS priznala da je 'ZAHVALNA' Davidu što ju je prevario, pa otkrila da između njega i Lazara postoji nešto više od prijateljstva! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'