AKTUELNO

Ipak je on njena najveća ljubav.

Veliki šef odlučio je da danas iznenadi sve učesnike, te je Milan Milošević zajedno sa ukućanima gledao na ekranima u Beloj kući njihove najlepše uspomene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvi snimak uspomena je pušten. Reč je o Mini Vrbaški koja je i te kako stvorila dosta uspomena u rijalitiju imajući u vidu da je već dve sezone učesnica. Ona se raznežila kada je videla svoju majku Ivanu i mlađeg brata. Potom su svi videli kako su izgledale njene veze u rijalitiju. Od Đeksona, do Marka Markovića i Tome Panića.

Nisam očekivala da će ovo da mi stave u snimak. Iznenadila sam se kada sam videla majku i brata - govorila je Mina,  a onda nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imala sam lepe trenutke ovde. Najviše sam volela Đeksona. Evo iskrena sam. Drago mi je da sam videla sve ovo - rekla je ona.

Zadrugari su, u okviru Mininih uspomena, imali priliku da vide i one zajedničke, koje je imala sa Anom Korać dok su živele zajedno - na ekranu se pojavio privatni snimak Ivanjičanke, koja je gola plesala u Mininom stanu, a kakve su reakcije zadrugara bile pogledajte u nastavku:

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Mina Vrbaški

'