AKTUELNO

Da li je na pomolu nova ljubav ili ipak svađa?

Kako svi zadrugari imaju pravo da postavljaju najintimnija pitanja kako bi igra bila što zanimljivija, Divna Milanović je svojim pitanjem koje je uputila Banetu Čolaku nasmejala ukućane, ali je odgovor izazvao i te burne reakcije među takmičarima.

Foto: RTV Pink

Naime, iako je poznato da je Divna od samog početka najpopularnijeg rijaliti programa gajila izuzetno iskrene simpatije prema Banetu iako je udata, odlučila je da iz znatiželje upita da nabroji pet osoba u kući koji su po njegovom mišljenju ,,Pokvareni".

Iako su se mnogi našalili sa konstatacijom da ih nema pet nego petnaest, Bane je ispoštovao Divnu odgovorivši joj sasvim otvoreno i iskreno.

Foto: TvPink Printscreen

U globalu, ono što sam video i što je za mene pokvareno jeste:,,Zorana, zato što npr. ja joj dam mali budžet, ona priča svašta. Ona je dozvolila da novac utiče na naš odnos, to je za mene pokvarenost. Đekson, koji sve što ima jede sam i sakriva od drugih, a sve što drugi spreme on uzima. Kad priča za stolom i što se tiče svega, to je Kija koja je napadala Slobu u fabrici dečko je napustio fabriku nije želeo više da radi, to je za mene pokvarenost. Ana Korać zato što je za neke stvari iz više razloga psovala, svašta mi je rekla. Pričala mi je iza leđa, a nije mi rekla u lice i pitao sam je za kafu rekla je da nema, a ja sam s njom delio sve.I Saška koja je milion puta ukrala meni neke stvari pa rekla da nije i to što joj tražim 200 din, a ona mi traži 350, a pre toga mi je trazila hranu. - priznao je Bane.

Ovim odgovorom izazvao je bujne reakcije takmičara, a Kija mu je žestoko uzvratila. Iako su svi pričali u glas, odgovor Ane Korać ostao je neizbežan.

Foto: TvPink Printscreen

Je l sanjaš ti mene noćima? Svaka druga reč je ,,Ana Korać"! Puna su mu usta Ane Korać. Misliš ti na Anu i dok dr*aš, ćuti tu - rekla je Ana.

Na ovu izjavu Bane nije imao nikakav komentar, a Anu je začudilo što je Bane u toku večeri ništa nije pitao iako ona tvrdi da je svakodnevno spominje i ničim izazvan napada. Zašto je Bane tako odreagovao i šta su ostali zadrugari prokomentarisali o ovoj situaciji pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Ana Korać

#Bane Čolak

#Divna Milanović

'