AKTUELNO

Još mu nisu jasne neke stvari.

Zadrugari Lepi Mića, Savo Perović i Milan Petković došli su u pab gde su neko vreme razgovarali Ana Korać i David Dragojević. Perović je rekao da David uopšte nije loš dečko, ali da pravi greške koje čine da ljudi o njemu steknu drugačiji utisak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sinoć si imao priliku da kažeš sve, ja ne znam što ne priznaš da ti se sviđala od početka, da si namerno flertovao sa njom. Niko te ovde ne savetuje jer ti želi loše. Kada sve to budeš uradio, ti ćeš da opravdaš Anu i sebe tako - govorio je Savo.

U celu konverzaciju se umešao Milan Petković koji je takođe imao nekoliko saveta za Dragojevića.

Svima bi bilo mnogo zanimljivije da kažeš i da radiš ono što govori Mića, samo nisi svestan - govorio je Milan Petković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na kraju, Pržulj je priznao da je Aleksandra verbalno jača od Davida i Ane i da njih dvoje moraju da se trgnu i pametno čine sledeće korake od kojih može da zavisi i njihov odnos.

Aleksandra dominira, znate li vi to? Tvoj problem je što si dobar i ne govoriš neke stvari koje bi trebalo. Kad treba da kažeš nešto, ti ćutiš, a onda u besu govoriš neke stvari, to su greške - vikao je Mića na Davida.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Savo Perović

'