AKTUELNO

Iskren i bez dlake na jeziku!

Maja Marinković je postala jedna od zadrugarki koja izaziva najviše pažnje, kako zadrugara, tako i javnosti. Proteklih dana ona je učesnica mnogih burnih događaja koji potresaju "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

Počevši od njenog prijateljstva sa Stanijom Dobrojević, Aleksandrom Subotić i Marijanom Zonjić, preko sukoba sa zadrugarima koji navode da se bavi prostitucijom, kao i da ima polno prenosive bolesti, pa i poslednjeg sukoba na ovonedeljnoj žurki sa Aleksom Savićem i Minom Vrbaški.

Pozvali smo Majinog oca, Radomira Marinkovića, kako bismo dobili komentar na sve situacije koje prate ovu atraktivnu stanarku Bele kuće. Prvo smo ga upitali da li je pratio dešavanja na žurki, na šta je Radomir imao komentar:

Nisam gledao direktno, ali gledao sam nešto od klipova. Mnogo su se osilili prema Maji. Obezbeđenje je odradilo svoje, to su moje kolege, ali malo je uzelo maha. Vidim da su ovi momci počeli da nasrću, to mi se uopšte ne sviđa. Vidim da su i na Marijanu i na Aleksandru, i šta radi Petrući i šta radi Toma i ti nasilnici. Maltretiraju devojke. Ja mislim da je to sve samo igra i ne bih da se opterećujem svim tim stvarima, ali kad sam video svoju ćerku, kada je napala ova mala Jelena, nije vam svejedno kada gledate svoje dete tako. To je degutantno. Ipak sam ja samohrani roditelj Maje i ja se mnogo brinem oko nje - kaže Radomir.

Foto: TvPink Printscreen

Tu smo ga upitali da prokomentariše svoj odnos sa Majom kroz njeno detinjstvo, pošto je Marinkovićeva poverila Pavlu Jovanoviću da je previše bliska sa ocem, jer nije odrastala sa majkom, ali i da postoje stvari koje mu nije rekla:

Maja je ostala sama od 15 meseci sa mnom. Nije u današnje vreme lako odgajati žensko dete. Drugi pol, pubertet i sve, zaljubljivanje, odljubljivanje. Ipak je ovo metropola jedna velika. Treba pustiti dete i u kafić i u klub. Ali ja dosta toga znam. Sada, ne može ona meni da kaže: "Tata, muvao me taj na splavu, muvao me Pavle, muvao me Ša". Neke slike se tu spominju, koje ne postoje. Maja da mi ne veruje, ne bi ostavila svoj mobilni telefon u džep. Ja držim Majin telefon u ruci. Ja joj vodim Instagram, ja joj vodim sve. Znači, ništa ne postoji od toga. Ja sam imao ipak 90% poverenja u ćerku - ističe on.

Pitali smo ga da prokomentariše i prijateljstvo sa Aleksandrom, Stanijom i Marijanom, kao i to da li će njihovo prijateljstvo opstati:

Maja je školska prijateljica sa Aleksandrom. Drže se njih četiri tamo, one su sad same protiv svih. Karađorđe im malo pomaže, kao i Marija Kulić malo, koja je uz njih. Maja je delila kiflu u školi sa Aleksandrom, kada niko nije želeo. Ja sam znao njene roditelje. Ja sam joj uvek govorio da deli sa njom, jer je imala novac koji sam joj davao. Ona mnogo voli Aleksandru. Ne može jedan Mića tamo da ih zavadi. A Maja je gledala "Farmu" kada je Stanija učestvovala i Stanija joj je bila idol kad je bila mala, prema tome, Maja voli Staniju. A Marijana je super curica. Želeo bih da to živi - prokomentarisao je Radomir, a onda se osvrnuo na odnos sa njenom bivšom najboljom drugaricom u kući, Doroteom Jovanović:

Foto: TvPink Printscreen

Žao mi je što su razdvojili nju i Doroteu. Ipak su one bile crno-beli tim koji je napravio veliki bum. Osveženje "Zadruge". Ja se družim i sa njenom (Doroteinom) mamom privatno, mi smo prijatelji, tako da ne znam šta se to desilo između njih. Neko im je bacio kosku da bi se one posvađale, jer su bile jake. Ko zna da čita između redova, to je to - kaže Radomir.

Na kraju smo ga pitali šta bi poručio Maji, kada bi imao prilike da se čuje sa njom:

Da bude dobra i da bude sva svoja. Da bude jaka i stabilna i da ne naseda na provokacije, jer je "Zadruga" ipak zabavni program - zaključio je on.

Autor: M. P.

#Zadruga 2

'